I le 2023, o le eletise Lao Tou Le na "faʻatau atu pei o le valea" i fafo, ma o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo na siitia i le 30,000 iunite.

I se taimi ua mavae, o se vitio o se uila uila eletise Saina lea sa lauiloa i fafo ma fiafia i ai tagata mai fafo na salalau i Saina, aemaise lava le leo lapatai o le "Faʻalogo pe a toe liliu", lea na avea ma "logo" o lenei oloa Saina. Ae ui i lea, o le mea e le o iloa e tagata uma e na o se microcosm o uila eletise eletise a Saina ma quads eletise ua ulufale atu i maketi i fafo.

E tusa ai ma faʻamatalaga talafeagai, talu mai Iuni 2023, o le manaʻoga mo ia oloa i fafo ua faʻateleina, aemaise lava le mea e taʻua o le "Lao Tou Le", faʻatasi ai ma faʻatauga faʻalemasina e sili atu i le 185% i lea tausaga ma lea tausaga ma le numera o poloaiga faʻateleina e. 257%. E tusa ai ma fuainumera, o oloa auina atu i fafo i le 2023 ua oʻo i le 30,000 iunite.

https://www.xdmotor.tech/index.php?c=product&a=type&tid=32

Sa avea muamua ma auala o felauaiga mo na o tagata matutua i Saina, ae ua avea ma meataalo masani mo le tele o tupulaga talavou i fafo. Na faailoa muamua e le tusitala nisi o vitio o faasalalauga mai fafo ma tagata taaalo o loo suia ma taaalo ma le Laotoule Saina. A mae'a ona fa'atau le Laotoule Saina, latou te le fa'aaogaina na'o le felauaiga, ae fa'apena fa'alelei e fa'aopoopo atili ai le fiafia i o latou olaga.

Ae ui i lea, o loʻo i ai moni lava nisi tagata faʻaoga e faʻatau ia oloa mo femalagaaiga ma faʻatauga mamao. Na ou vaai i se uso o le tama i luga o faasalalauga faaagafesootai mai fafo na ia faatauina se "Changli" Laotoule mo le tausaga ma ua suia lona olaga. O lea ua ia faalagolago i ai e faatau ai meaai, tiliva meaai, ma felauaiga mea. Ua iloa ai le malosi o le faatosina a Saina Laotoule i fafo.

https://www.xdmotor.tech/index.php?c=product&a=type&tid=32

Peita'i, pe a fa'atusatusa i le fa'atuputeleina o le lauiloa o Laotoule i fafo, e matua fa'afeagai le faiga fa'alotoifale ma le pulega. E ui ina malosi le manaoga o maketi ma e maualuga tele le valaau a tagata lautele, o le feagai ai ma le faavae tele ma le faatupulaia faaletausaga o le tele o pasene o le pulega o le “Laotoule”, o le saogalemu lautele ma le puleaina o taavale ua avea ma mataupu faanatinati e tatau ona foia.

O le mafuaaga lea, a o tuu ese le manaoga o tagata lautele mo ia oloa, o le tele o nofoaga i le salafa o le atunuu ua latou faʻalauiloaina le pulega, faʻatapulaʻaina, ma faʻasa ai Lao Tou Le. Beijing, Tianjin, Shanghai, Anhui ma le tele o isi nofoaga ua manino pe ua uma ona faasaina Lao Tou Le mai le auala.

Ua mafua ai le le mautonu ma le le fiafia o nisi o tagata ua faʻalagolago i ia oloa mo femalagaaiga mo le tele o tausaga. O le i’uga, ua tula’i mai ai le tele o fa’afitauli tau pulega fa’ale-agafesootai ina ua mae’a ona fa’asa ia Lao Tou Le, e pei o le pisi o ta’avale i luma o aoga, faigata mo tagata matutua ona feoa’i i luga o femalagaiga lautele, ma faigata ona va’ai foma’i.

https://www.xdmotor.tech/index.php?c=product&a=type&tid=32

E tusa ai ma fa'amatalaga talafeagai i luga o le Initaneti, a'o fa'atupula'ia faiga fa'avae, o le a tele atu 'a'ai o le a fa'atasi ma le fa'asa o Laotoule i le lumana'i. E o’o atu i le taimi lea, o le “Laotoule” o le a leiloa atoa lana maketi i totonu o le atunu’u.

O le mea moni, o le vaʻavaʻai i le talafaasolopito o le atinaʻeina o musika a le tagata tuai eletise a Saina mo le sili atu ma le sefulu tausaga, e le faigata ona iloa o le germination, atinaʻe ma le tulaʻi mai o le alamanuia atoa e toetoe lava o taunuuga uma o manaoga maketi. E oo lava i lenei faagasologa, ua faailoa mai foi e le setete ma le lotoifale ni faiga faavae e faamalosia ai a latou pulega, ae e lei aafia ai le saoasaoa o le tuputupu ae o ia oloa i Saina, aemaise lava i le 2016-2018, ina ua oo atu le faatauina atu faaletausaga i le 1.2 miliona i lona tumutumu. . I le vaitau mulimuli ane, e ui lava ina faʻaitiitia faʻatauga i lalo o le faatosinaga a faiga faʻavae a le atunuʻu, e le mafai lava ona taofia tagata mai le fiafia i ai. E oo lava i taulaga i saute, lea e seasea vaaia muamua ia oloa, ua amata ona aliali mai i luga o se fua tele.

Ae ui i lea, i le feagai ai ma le televave o le atinaʻeina o manaoga ma pisinisi, o faiga faʻavae pulega talafeagai o loʻo faʻaauau pea ona tuai, aemaise lava le faʻavasegaina ma tulaga faʻale-atunuu mo ia oloa, e leʻi tuʻuina atu. E ui lava ua tuʻuina atu e le atunuʻu pepa e manaʻomia ai le faʻamalosia o le pulega o ia faʻataʻitaʻiga ma le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o tulaga faʻapitoa a le atunuʻu, e leʻi tuʻuina atu ia tulaga.

https://www.xdmotor.tech/index.php?c=product&a=type&tid=32

O le mea lea, e ala i le faʻatusatusaina o faʻaaliga eseese o maketi i totonu ma fafo, e le faigata ona iloa e le o se faʻafitauli i le oloa lava ia, ae o se faʻafitauli o le faʻatonutonuina, faʻavasega ma pulea.

I le taimi nei, o le tulaga faʻale-malo mo taʻavale eletise maualalo o loʻo faʻaauau pea ona faʻatulagaina, ma o lenei faagasologa na tumau mo le lua tausaga, lea e faʻaalia ai le lavelave o vaega ma mea e fiafia i ai.

E le mafai ona taofiofia manaoga o femalagaaiga a tagata, e manaʻomia le faʻatonutonuina o atinaʻe fale gaosi oloa, ma e manaʻomia le faʻamalosia o pulega faʻaagafesootai. Peita'i, o le fa'asa tauaso e le o se auala sili lea e pulea ai Laotoule. A uma, afai e le faʻatonutonuina pe poloka le puna, o le a tafe pea le vai i nofoaga uma.

Le au upegatafaʻilagi pele, o le a sou manatu e uiga i le lauiloa o le Chinese Old Man Music i fafo? Fa'amolemole tu'u mai se fe'au e ta'u mai ai!


Taimi meli: Aukuso-27-2024