Founder Motor: Ua maeʻa le paʻu, ma o le pisinisi fou e faʻatautaia afi afi ua latalata i tupe mama!

Founder Motor (002196) na tuʻuina atu lana lipoti faʻaletausaga 2023 ma le 2024 muamua kuata lipoti e pei ona faʻatulagaina. O le lipoti tau tupe o loʻo faʻaalia ai na ausia e le kamupani tupe maua o le 2.496 piliona yuan i le 2023, o se faʻaopoopoga i lea tausaga ma lea tausaga e 7.09%; o tupe mama e fa'atatau i le kamupani matua e 100 miliona yuan, ma liliu ai tupe gau i tupe mama i lea tausaga ma lea tausaga; o tupe mama e le'i maua -849,200 yuan, i luga 99.66% tausaga i lea tausaga. O faʻamaumauga o lipoti o le kuata muamua i lenei tausaga na faʻaalia ai o le tupe mama e mafua mai i le kamupani matua o se gau o le 8.3383 miliona yuan, ma o le tupe mama i le tausaga lava lea e tasi o le 8.172 miliona yuan, liliu mai tupe mama i tupe leiloa; o tupe maua fa'agaioiga e 486 miliona yuan, o le si'itia o le 9.11% i lea tausaga ma lea tausaga.
I le 2024, o le a faʻaauau pea ona taulaʻi le kamupani i le atinaʻeina o mea e faʻaogaina ai le fale ma le pule o meafaigaluega eletise, aʻo faʻateleina le suʻesuʻega ma le atinaʻeina ma le faʻalauteleina o le maketi taʻavale.

sa'ilialu mai_20240604231253

O le fua o tupe maua na tulaga muamua i le A-sea i Lishui City mo le lua tausaga sosoo
O fa'amatalaga fa'alaua'itele o lo'o fa'aalia ai o le Founder Motor ose kamupani fa'atau atu i fafo e fa'apitoa i le gaosiga o puna eletise mo mea su'isu'i. O oloa autu a Founder Motor o masini su'isu'i. O ona fale su'isu'i afi afi ma fale su'isu'i afi afi ma isi fa'asologa o oloa e fa'atau atu i le tele o atunu'u ma itulagi e aofia ai Europa, Amerika, Sasa'e Tutotonu, ma Asia i Sautesasae. O le gaosiga ma le auina atu i fafo o afi masini su'isu'i fale o lo'o ta'imua i totonu o le atunu'u.
O le kamupani e na o le pau lea o le kamupani masini eletise i Lishui City, Zhejiang Province. I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia e le kamupani lona faʻatulagaina o fuafuaga, faʻamalosia atili ana paʻu tekinolosi ma tulaga faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa, faʻateleina suʻesuʻega ma atinaʻe ma faʻalauteleina o le maketi taʻavale taʻavale, ma faʻatumauina le maualuga o tupe maua. I le taimi nei, e 8 kamupani A-sea i Lishui City. Talu mai le 2022, o le kamupani na tulaga muamua i le fua o tupe maua i totonu o kamupani A-share i Lishui City mo le lua tausaga sosoo.
O pisinisi fa'atonutonu atamai e mata'ina, fa'asili tupe mama ua maualuga fa'amaumauga
O le lipoti tau tupe o loʻo faʻaalia ai o le tupe maua atoa a le kamupani o le a oʻo i le 15.81% i le 2023, o se faʻamaumauga maualuga i le fa tausaga talu ai. I le tulaga o oloa, o le tupe maua atoa o oloa tau taavale o le a 11.83% i le 2023, o se siitaga e 4.3 pasene mai le tausaga talu ai; o le a sili atu i le 20% le aofaʻi o tupe mama o oloa faʻatonutonu atamai, e oʻo atu i le 20.7%, o se faʻaopoopoga o le 3.53 pasene mai le tausaga talu ai, ma o le a oʻo i se faʻamaumauga maualuga le faʻasili o tupe mama a tagata faʻatonutonu atamai; e 12.68% le aofa'i o tupe mama o oloa talosaga masini su'isu'i.
E tusa ai ma le pisinisi o oloa gaosi oloa, na taʻua e le kamupani e ala i le tele o faiga e pei o le gaosiga o le gaosiga o le gaosiga, faʻaleleia o fofo faʻainisinia oloa, ma suʻesuʻega ma atinaʻe ma alamanuia o oloa fou poloketi, ua matua faʻaleleia atili lona tupe mama ma lona faʻatinoga. ua ausia lelei sini.
sa'iliatusi_202406042312531
Fai mai le kamupani, e ui lava ina vaivai le maketi a Europa ma Amerika, ae o tagata faatau i totonu o le atunuu e pei o Ecovacs, Tineco, Monster, ma Wrigley sa malosi le manaoga, ma o le pisinisi atamai a le kamupani atoa o loo faatumauina pea le tuputupu ae lelei, faatasi ai ma tupe maua. si'itia i le 12.05% i lea tausaga ma lea tausaga. I le taimi lava e tasi, ua matua faʻaleleia atili e le kamupani ana tupe mama ma ausia ana sini faʻatinoga e ala i le tele o fua faʻatatau e pei o le gaosiga o gaosiga faʻaleleia, faʻaleleia atili o tekonolosi oloa, ma suʻesuʻega ma atinaʻe ma atinaʻe ma pisinisi fou.
I le lumanaʻi, o le a fausia e le kamupani ni faʻavae tetele e tolu i totonu o Saina i Sasaʻe, Saina i Saute, ma atunuʻu i fafo (Vietnam) e faʻalautele atili ai le gaosiga gafatia ma faʻamalieina le faʻatulagaina o gafatia.
Ua pasia e le pisinisi masini afi ma le pulea afi le vaitaimi sili ona paie
Fai mai le kamupani ua faasolosolo malie lava ona toe foi i tulaga masani afi afi su'isu'i a aiga, ma ua amata ona faateleina le tele o masini meafaigaluega eletise na faatoa faafaigaluegaina i tausaga talu ai nei ma maua ai tupe mama. O le pisinisi afi afi a le kamupani ua ulufale atu i le sapalai o tagata faʻatau faavaomalo e pei o TTI, Black & Decker, SharkNinja, ma Posche, ma o loʻo atiaʻe ituaiga eseese o oloa afi mo i latou i faʻaoga faʻaoga e pei o masini mama, mea faʻatoʻaga, faʻamago lauulu. , ma compressors ea.
Amata mai i le afa lona lua o le 2023, na amata faasolosolo ona toe faʻaleleia le pisinisi masini suʻisuʻi fale a le kamupani, ma oʻo atu ai i le tulaga o le faʻavaveina o le gaosiga o masini eletise.
E tusa ai ma pisinisi faʻatautaia afi, i le 2023, o le aofaʻi o faʻatauga o oloa a le DCU a le kamupani atoa a le kamupani, Shanghai Haineng, na paʻu tele ona o le faʻaleleia o le faʻaleleia ma le faʻaleleia o tekonolosi. O oloa GCU o loʻo i ai pea i le suʻesuʻega ma atinaʻe ma e leʻi amataina le gaosiga tele, o lea o loʻo i ai pea le tupe maua autu a pisinisi i se tulaga maualalo. Ae ui i lea, o loʻo faʻamalosi pea Shanghai Haineng i le faʻaauauina o tupe teufaafaigaluega i suʻesuʻega ma atinaʻe ma le faʻalauteleina o poloketi i le tulaga o le faʻatonutonuina o afi, ma maua ai taunuuga lelei i le 2023 - faʻapipiʻi vaega laiti o faiga faʻatonutonu afi vaalele; sa fa'apipi'iina masini masini 2.6MW ma pasia le taliaina e tagata fa'atau; Na fa'apipi'iina e le National VI fa'atonuga afi afi fa'alenatura ma K15N afi mamafa-tiute afi e ausia ai le tele o gaosiga. Ole tele ole gaosiga ole National VI natural gas engine control system e fa'amoemoe e maua ai le lagolago malosi mo tupe maua a Shanghai Hainang ma le fa'atupulaia o galuega ile 2024 ma tua atu.
Pisinisi afi ta'avale malosi fou e latalata i tupe maua, fetuutuuna'i fausaga o oloa ma atina'e tagata fou o lo'o sologa lelei
I le 2023, na maua ai e le Founder Motor se poloketi fou. O le a tuʻuina atu e le kamupani le taʻavale afi stator ma vaega rotor mo lana faʻatupu fou o taʻavale eletise mama, ma o le tele o gaosiga ma le tuʻuina atu e tatau ona amata i le faaiuga o le kuata lona lua o le 2024. I le taimi lava e tasi, ua aloaia foi le kamupani e le tagata fa'atau fa'ava-o-malo, ma o lo'o atia'e lana pisinisi fa'ava-o-malo.
I le faaiuga o le 2023, o le aofaʻi o uta a le kamupani o le a lata i le 2.6 miliona iunite, ma o ana oloa o le a faʻaaogaina i le silia ma le 40 faʻataʻitaʻiga taʻavale. Faatasi ai ma le tele o le gaosiga o tagata faʻatau fou ma galuega fou, o le a laasia e le kamupani fou le malosi o le pisinisi afi afi ma amata faʻasolosolo ona tuʻuina atu tupe mama.
Faatasi ai ma le faasolosolo malie o le faʻateleina o le faʻaogaina o taavale fou malosi, ua televave le faʻatupulaia o le maketi o afi eletise fou ma masini eletise. Ina ia faʻafetaui le faʻatupulaia o le manaʻoga o tagata faʻatau i lalo i le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona teu faʻafaigaluega le kamupani i le fausiaina o le gafatia i le 2023, ma faʻamaeʻaina se vaega ma tuʻuina atu i le gaosiga o le poloketi o le gaosiga faaletausaga o le 1.8 miliona taʻavale afi i Lishui, Zhejiang; Ua fuafua Zhejiang Deqing e fausia se poloketi fou ma se gaosiga faaletausaga o le 3 miliona taʻavale afi. O le vaega muamua o le gaosiga faaletausaga o le 800,000 iunite ua maeʻa foi ona maeʻa ma tuʻuina atu i le gaosiga, ma o le fale autu o le vaega lona lua o le gaosiga faaletausaga o le 2.2 miliona iunite ua amata fausia. Mai le vaaiga o le atinaʻe umi a le kamupani, o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le gafatia o loʻo taʻua i luga o le a iai se aafiaga lelei i le atinaʻeina o pisinisi a le kamupani i le lumanaʻi, ma tuʻuina atu faʻamaoniga faavae mo le tuʻufaʻatasia a le kamupani o punaoa maualuga, faʻaleleia o fuafuaga fa'atulagaina, ma le fa'aleleia atili o le fa'aaafiaga.
O fa'alapotopotoga fa'atau pisinisi pito i luga ua fa'ato'a maua sea, ma ua si'itia le fa'asoa i le sili atu i le 10% i le 5 aso ua tuana'i.
Mai le vaaiga o le fausaga o tagata e umia sea a le kamupani, i le faaiuga o le 2023, e lua faʻalapotopotoga faʻaletupe na faʻaalia i totonu o le kamupani e toʻasefulu pito i luga. O le lona iva sili ona tele e umia sea fa'asalalau, "CITIC Securities Co., Ltd.", na umia le 0.72% o sea fa'asalalau, ma o le lona sefulu tele o tagata e umia sea fa'asalalau, "GF Securities Co., Ltd.", na umia le 0.59% o sea fa'asalalau. O fa'alapotopotoga uma e lua o ni tagata fou.
Masalo ona o le vaivai o mea le lelei o loʻo taʻua i luga ma le faʻaleleia atili o le tau o pisinisi i totonu o le fale afi, o le tau o oloa a le Founder Motor ua siitia e sili atu i le 10% i le lima aso talu ai (Aperila 23 ia Aperila 29), e oʻo atu i le 11.22%.


Taimi meli: Iuni-04-2024