Founder Motor: Maua se poloaiga mo 350,000 afi mai Xiaopeng Motors!

I le afiafi o Me 20, na faʻasalalau ai e le Founder Motor (002196) na maua e le kamupani se faʻaaliga mai se tagata faʻatau ma avea ma se faʻatauina o le afi afi stator ma rotor assemblies ma isi vaega mo se faʻataʻitaʻiga.o Guangzhou Xiaopeng Automobile Technology Co., Ltd.(lea ua taua mulimuli ane o le "Xiaopeng Taavale"). O le poloketi o loʻo faʻamoemoe e amata le tele o gaosiga ma sapalai i le kuata lona tolu o le 2025, ma o le aofaʻi o manaʻoga i totonu o le lima tausaga o le olaga e tusa ma le 350,000 iunite.

信图片_20240524164531

Fai mai Fangzheng Motors o Xiaopeng Motors o se kamupani tekonolosi e taulaʻi i femalagaaiga i le lumanaʻi, tuuto i le suʻesuʻeina o tekinolosi ma taʻitaʻia le suiga o femalagaaiga i le lumanaʻi. A'o taula'i le atina'eina o fuafuaga a le kamupani, o le pisinisi fou o le ta'avale afi o lo'o tumau pea le maualuga o le fa'aauauina o tupe fa'afaigaluega i su'esu'ega ma atina'e, gaosiga, ma isi i tausaga talu ai nei. Ona o fa'ata'ita'iga a le au fa'atau felagolagoma'i a le kamupani o lo'o fa'ateleina ma fa'alauiloa, o le fa'aulufalega o ta'avale malosi fou a le kamupani ua fa'ateleina le fa'atupulaia, ma o uta o lo'o taulamua i le pisinisi. O le aloaiaina o Xiaopeng Motors i le taimi nei o loʻo faʻavaeina ai le faʻavae mo le kamupani e faʻalautele atili le maketi fou o taavale afi (mea autu).

信图片_20240524164521

O faʻamatalaga a le lautele o loʻo faʻaalia ai o le pisinisi autu a Founder Motor o le suʻesuʻega, atinaʻe, gaosiga ma le faʻatau atu o oloa suʻisuʻi talosaga, oloa faʻaaogaina taʻavale (e aofia ai afi fou taʻavale taʻavale, afi lagolago ma oloa faʻatonutonu eletise) ma tagata faʻatonutonu atamai.

I le tele o tausaga o faʻaputuga faʻatekonolosi ma atinaʻe maketi, ua maua e le Founder Motor se tulaga taʻutaʻua i le tele o vaega e pei o micro motors ma controllers, faʻapotopotoga fou taʻavale afi, ma masini faʻatautaia afi. Faatasi ai ma i latou, o le gaosiga faʻaletausaga o masini suʻisuʻi fale e tele-galuega e 4 miliona seti, faʻatasi ai ma sea maketi i le lalolagi atoa e tusa ma le 75%; tulaga lona tolu le kamupani i le maketi mo uta afi afi fou malosi i le 2020, 2021, ma le 2022 (e tusa ai ma faʻamatalaga mai le faʻasalalauga lona tolu NE Times), lona lua i le BYD, Tesla ma isi OEM e tuʻuina atu a latou lava taavale afi; afi tiso, afi kasa masani ma fa'avevela ina ua mae'a togafitiga e na'o le pau lea o le atina'e i totonu o le atunu'u ma fa'atosina tuto'atasi ituaiga, lea e mafai ona sui sa'o oloa mai tagata tetele mai fafo e pei o Bosch ma Delphi.

信图片_20240524164548

E tusa ai ma lenei talaaga, o le Founder Motor e masani ona maua ni faʻatonuga o poloketi mai tagata faʻatau oloa i tausaga talu ai nei.

Ia Setema 2023, na faasilasila ai e le kamupani e faapea o lana lala atoa o Founder Motor (Deqing) Co., Ltd. (lea ua taʻua mulimuli ane o le "Founder Deqing") na maua se faasilasilaga e faapea o Founder Deqing na avea ma kamupani o le stator ma rotor assemblies mo se eletise. ta'avale poloketi a se tagata fa'atau ta'avale fou e ta'uta'ua i totonu o le atunu'u (ona o se maliega fa'alilolilo, e le mafai ona fa'ailoa lona igoa). O le poloketi o loʻo faʻamoemoe e amata le tele o gaosiga ma sapalai i le faaiuga o le 2024, faʻatasi ai ma le aofaʻi o manaʻoga e tusa ma le 7.5 miliona iunite i totonu o le 9-tausaga le taamilosaga o le olaga.

Ia Iuni 2023, na faailoa mai ai foi e le kamupani na maua e Founder Deqing se faasilasilaga mai se tagata faatau ua avea o ia ma tagata e tuuina atu le stator ma le rotor assemblies mo se poloketi eletise a Beijing Ideal Auto Co., Ltd. O le poloketi ua faamoemoe e amata le gaosiga tele. ma sapalai i le 2024, faatasi ai ma le aofaʻi o manaʻoga e tusa ma le 1.89 miliona iunite i lona taamilosaga o le olaga.

E tusa ai ma le lipoti faaletausaga 2023, i le vaitau, o oloa fou a le Founder Motor's drive drive motor series ua faʻatuina le lagolagoina o sootaga felagolagomaʻi ma le tele o fale taʻutaʻua taʻutaʻua tutoʻatasi taʻavale taʻavale, malosiaga fou o taavale ma tagata faʻatau faavaomalo Tier 1, e aofia ai SAIC-GM- Wuling, Geely Auto, SAIC Group, Chery Automobile, Honeycomb Transmission, Weiran Power, Xiaopeng Motors, ma Ideal Auto.

Faatasi ai ma i latou, Ideal Auto o se poloketi fou ua tofia e le kamupani i le 2023. O le a tuʻuina atu e le kamupani le taʻavale afi stator ma vaega rotor mo lana augatupulaga fou o taʻavale eletise mama, ma e faʻamoemoe e amata le gaosiga tele ma le tuʻuina atu i le faaiuga o le. kuata lona lua o le 2024. I le taimi lava e tasi, ua aloaia foi le kamupani e tagata faʻatau faavaomalo, ma o loʻo atinaʻe lana pisinisi faʻavaomalo. I le faaiuga o le 2023, o le aofaʻi o uta a le kamupani o le a lata i le 2.6 miliona iunite, ma o ana oloa o le a faʻaaogaina i le silia ma le 40 faʻataʻitaʻiga.

Faatasi ai ma le faasolosolo malie o le faʻateleina o le faʻaogaina o taavale fou malosi, ua televave le faʻatupulaia o le maketi o afi eletise fou ma masini eletise. Ina ia mafai ona faʻafetaui le faʻatupulaia o le manaʻoga o tagata faʻatau i lalo i le lumanaʻi, na faʻaauau pea ona teu faʻafaigaluega e le Founder Motor i le fausiaina o le gafatia i le 2023, ma ausia ai se vaega faʻamaeʻaina ma le gaosiga o le poloketi faʻatasi ai ma le gaosiga faaletausaga o le 1.8 miliona taʻavale afi i Lishui, Zhejiang; Ua fuafua Zhejiang Deqing e fausia se poloketi fou ma se gaosiga faaletausaga o le 3 miliona taʻavale afi. O le vaega muamua o le poloketi ma le gaosiga faaletausaga o le 800,000 iunite ua maeʻa foi ona maeʻa ma tuʻuina atu i le gaosiga, ma o le fale gaosi oloa autu o le vaega lona lua o le poloketi faʻatasi ai ma le faʻaletausaga o le 2.2 miliona iunite ua amata fausia.

O le faʻaauau pea o faʻatonuga na maua ai foi le lagolago mo le faʻatinoga a le Founder Motor.

I le 2023, na ausia ai e le kamupani tupe maua o le 2.496 piliona yuan, o se siitaga o le 7.09% i luga o le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai; ausia le aofaiga atoa o tupe mama o le 100 miliona yuan, o se siitaga o le 143.29% i luga o le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai; ma ausia le tutusa o tagata e umia sea o loʻo faʻatatau i tagata e umia sea o le kamupani matua lisiina o le 1.408 piliona yuan, o se siitaga e 11.87% i le faaiuga o le tausaga talu ai.

E tusa ai ma le tusi faʻatau mo le poloketi a Xiaopeng Motors, na lapatai mai foi le Founder Motor e uiga i tulaga lamatia, ma fai mai o le "Suplier Designation Letter of Intent" o se faʻamaoniga o le atinaʻeina o oloa ma le tuʻuina atu o agavaa mo le galuega atofaina, ma e le o se poloaiga poʻo konekarate fa'atau. O le aofa'i o sapalai e fa'atatau i le fa'atonuga aloa'ia po'o le konekarate fa'atau.

I le taimi lava e tasi, o mea taua e pei o faiga faʻavae fou o taavale afi, o le tulaga lautele o le maketi o taavale, ma Xiaopeng Motors 'fetuunaiga i ana fuafuaga gaosiga poʻo manaʻoga e ono aʻafia ai le gaosiga o fuafuaga ma le manaʻoga a le au gaosi taavale, ma mafua ai ona le mautonu le kamupani. tele sapalai.

E le gata i lea, o le anotusi ma le alualu i luma o le atinaʻeina ma le faʻatinoga o poloketi e faʻatatau i taumafaiga faʻatasi a itu e lua. Le kamupani o le a faʻatinoina le atinaʻeina o oloa, gaosiga, tuʻuina atu ma isi galuega, aʻo faʻamalosia le puleaina o lamatiaga. Talu ai e le’i sainia ni poloaiga fa’apitoa, ua fa’amoemoe e leai se aafiaga tele o lenei mataupu i tupe maua ma tupe maua a le kamupani i lenei tausaga.


Taimi meli: Me-24-2024